Verkstans vänner

Välkommen att bli vän med Östersunds kollektiva grafikverkstad som är en miljöanpassad verkstad med aktiva medlemmar och flera olika grafiska tekniker.

Grafiskt blad till alla Verkstans vänner

Som medlem i Verkstans vänner får du inbjudningar till utställningar, kurser, öppet hus m m. Vid grafikverkstans julutställning på Ahlbergshallen delar vi ut ett grafiskt blad som gjorts just för det här tillfället till alla Verkstans vänner.

Det grafiska bladet kommer att vara max A4-storlek, alltså möjligt att få plats med för alla som redan har mycket konst på väggarna, eller varför inte ge bort ett grafikblad i present eller julklapp? 

Medlemsavgift och anmälan

För att få årets grafikblad behöver medlemsavgiften vara betald under Konstens vecka, dvs. senast 8 oktober. För privatpersoner är medlemsavgiften 300:-/år, för företag, föreningar eller organisationer är avgiften 600:-/år. Beloppet betalas in på bg 163-9657 eller svisch 1230 802 660. Uppge namn, adress, telefon och e-postadress.

Kontakt: Åsa Jönsson, e-post asa(a)granitform.se.

Vänföreningens grafiska blad 2018

2018 görs grafikbladet av Aino Näslund.

Vänföreningens grafiska blad 2017

Årets grafikblad görs av Odd Larsson. Odd är sedan länge en etablerad konstnär i Jämtland och var med och startade Östersunds konstskola där han också undervisade i många år. Odd har också varit en drivande medlem i grafikverkstan där han bl a har tagit initiativ till att verkstan blivit certifierad som en non-toxicverkstad, dvs att verkstan och dess medlemmar ska använda så miljövänligt material som möjligt.” Se vidare www.oddlarsson.com.

Vänföreningens grafiska blad 2016

grafikblad_2016_vv

“Någonstans där ute i snöyran
möter vi dom,
det är lite mörkt……vi lyssnar…..
och blir lite rädda…..
Det är stopp på vandringen.
Vintersprättar med lånta horn
är på väg…….”

Titel: Vintersprättar  Konstnär: Anna Cronheden  Teknik: Serigrafi  Upplaga: 40 st